Obra i replanteig

Tot projecte constructiu requereix d’una base sòlida. Aquesta és l’aixecament topogràfic de l’estat actual que servirà per conèixer les característiques i limitacions de l’emplaçament. Per al desenvolupament de l’obra el topògraf ofereix el servei de replanteig de dades, el control de qualitat de l’obra, el càlcul de moviments de terres i l’aixecament as-built.

El replanteig de dades no només és propi de l’obra. Tanmateix podem replantejar qualsevol informació reflectida en un plànol a la realitat: afitament de finques, reposició de monuments, marcatge del terreny de joc d’una pista esportiva, assistència al muntatge d’una estructura temporal com un escenari o stands de recintes firals…

Destaquem la nostra intervenció a les obres de restauració del Mercat del Born, del Parc del Putget i el Pàdel El Prat. També hem assistit al muntatge de nombrosos escenaris com els del Primavera Sound així com el macatge del terreny de joc del Camp Nou (F.C.Barcelona). Recentment hem participat en el marcatge dels recintes firals del MWC i altres esdeveniments a La Fira de Barcelona.

Comments are closed.